sandalcı-inegöl köfte

vee karşınızda sandalcı köfte!!
biraz önce tanıtım filmlerini izledim ve şu an 'sandalcı köfte' diye bağıran ses aklımdan çıkmıyor. bunları yaşamamda katkısı olan itüsözlük'ten maskeli bar taburesi'ne selam ederim.



öncelikle, itiraf etmeliyim ki, ben yemedim ve hatta ilk kez duymuş bile olabilirim bu markayı. hatta ilk başta 'dağıtımları yok mu acaba burda' diye düşündüysem de, şurdan görüyoruz ki, dağıtımları baya gelişmiş aslında.. maskeli bar taburesi'nin söylediğine göre tadı berbatmış açıkçası.. tam olarak şu kelimelerle ifade etti duygularını -duygu diyorum gerek sandalcı, gerekse öğrencilik ciddi bi' etki bırakmış çocukcağızın üzerinde-:

maskeli bar taburesi: "sandalcı" marka bi gıda firması var örneğin, 200 gramlık inegöl köfteyi üç liraya satıyorlar. delisi olduk arkadaşımla.
köfteleri berbat.
andromeda: inegölü mü güzel diyorsun?
maskeli bar taburesi: hayır, o da berbat, hiçbir şeyi güzel değil.
ama çok ucuz, ve çok acıkınca, yanında domates falan da yiyince pek anlamıyorsun.
andromeda: ben de güzel diye haber yapıyordum; neyse çirkin die yaparım.
maskeli bar taburesi: çirkin diye yap, ama açlıktan kıvranmaktan iyidir de..
çirkin köfte sandalcı, açlıktan kıvranmaktan iyidir..

17 bıkbık:

Matchinist | 21 Mayıs 2009 12:31

Kedi medi yemiyosak, midemizde barınabilecek en ucuz et sandalcı inegöl köfteleridir. Birbirimizi kandırmayalım.

andromeda | 21 Mayıs 2009 12:33

evet, sandalcı +1 geldi :)

BasseR | 21 Mayıs 2009 13:07

yaw bırakın bu işleri inegöl köftenin seri imalatı mı olur emek ister o işler :D

androverdose | 21 Mayıs 2009 13:14

basser 3 ytl diyo ama :D
kedi köpek etsiz hem de :)

Adsız | 8 Eylül 2009 16:14

artkadaşlar bu yorumların nedenini anlamış degilim istanbula ögrenciyim bu sandalcı köfte olmasa ne yerdim diye düşünüyorum sizin yorumlarınız tatdınızdamı yoksa tatmadanmı oluyor.bence adamların sayesinde et yiyoruz.

andromeda | 9 Eylül 2009 19:33

yorumlar geyikten ibaret, sandalcı'ya bi lafımız yok yoksa :) dediğin gibi biçok öğrenci evi buzdolabında da denk geldim ben de.

ben postu yazarken tatmadan yazdım ama; zaten söyledim maskeli bar taburesi söylüyor diye ;)

Adsız | 11 Ocak 2010 13:03

köftenin adını mahvettiniz bee bırakın bu işleri daha iyi yapan firmalar var mesela BİOFRESH adamlar köfte yapıyor marketlerde yok satıyor

Adsız | 11 Ocak 2010 13:06

sandalcı çok eski firma diyorlar yalan işlerinde ciddi degiller geçen köfte aldım kimse yiyemedi sokak kedisi sima ya verdim oda yemedi inanın rezaletti

Adsız | 10 Mayıs 2010 12:49

Arkadaslar hic bi köfte degil.Ben arastırdım su an fiyati en uygun kaliteli lezzetli ve güvenli tek bir hazır köfte var Özenli Köfte. Geçenlerde marketten aldım gerçekten ismi gibi özenle yapılmış sanki çok lezzetli 500 gramını 3.50 tl ye satıyorlar. tüm arkadaslara ısrarla tavsiye ederim.

Kenan | 10 Mayıs 2010 18:53

Evet arkadaşlar bende Özenli Köfte aldım oldukca lezzetli, ekonomik ayrıca paketindende anlaşılacağı gibi gayet saglıklı. O zaman diyorumki kaliteli güvenli ekonomik bir lezzet için ÖZENLİ KÖFTE.

Adsız | 12 Temmuz 2010 23:33

neresi özenli bu köftenin yaaa. özenli yazmışınız aldım evde yiyen herkezin gecesi hastanede bitti. okuldan 2 arkadaş zehirlendi hastanede kaldı bizde mide ağrıları yüzünden tuvaletin önünde nöbet tuttuk. ayıptır be insanlara acımayan entel dantel adamlarsınız ya. ama hata bende yıllardır yediğim sandalcı köfteyi bırakıpta aptal saptal markalara sarılırsan olacağı budur. adamlar tüm türkiyede mal satıyolar memleketime sivasa gittim her yerde var dayıma orduya gittim oradada var en ilginci van da asker abimi ziyarete gittik ailece tüm marketlerde var. beyler haddinizi bilin ulaşamadığınız ciğere mındar demekten vaz geçin. aferin size meyve veren ağaç taşlanırmış ama siz yolunuzda devam edin. teşekkürler sandalcı köfte bizleri düşündüğünüz için :)

Matchinist | 12 Temmuz 2010 23:43

bu yazıya resmen düzenli aralıklarla yorum yapılıyor. Mayıs 2009, Eylül 2009, Ocak 2010, Mayıs 2010, Temmuz 2010. 4 ay - 4 ay - 4 ay - 2 ay. Hasta mısınız lan? Bilerek mi yapıyosunuz? Bir sonraki yorumlar Eylül'de gelcek. Ondan sonra sıklık 1 ay a incek sanırım.

Adsız | 12 Temmuz 2010 23:49

helal olsun adamlara adamlara. çalışıyolar. ben ankarada okuyorum bırakın büyük marketleri evimin altındaki bakkalda sokağın karşısındaki köftecide bile sandalcı köfte var. köftecidede aynı tat evimdeki ocaktada aynı tat. demekki sandalcı standartı yakalamış. araştırdım kutudaki numraları sordum hepsi kanuna uygun. arkadaşlar köfte diyince benim aklıma sandalcı geliyor. şimdide döner işine girmişler marketlerde gördüm sandalcı olunca hemen aldım yedim. iskenderi süper oluyor. tavsiye ederim. kötü olduğunu iddaa edenlere öneririm alın yiyinde mideniz bayram etsin.

Adsız | 28 Temmuz 2010 10:39

Arkadaşlar herkez kendi sattığı ürünü pofpoflamasın. kimse salak değil. dediğiniz köftelerin hiçbiri yenmez. İçine kullandıkları galeta ununu fırından topladıkları küflü bayat ekmekleri alıp açık çatılarda kuş pislikleri farelerin içinde kurutup un haline getirip köftenin içine kullanıyorlar. Sakın arkadaşlar bildiğiniz markadan başka ( PINAR ) hazır köfte almayın aldırtmayın, yemeyin yedirtmeyin. Yok burda var yok şurda var lezzeti şöyle güzel iskenderi güzel oluyor felan laflarına aldanmayın. Bu yorum yapanlar zaten firma çalışanları. insan sağlığıyla oynuyor bunlar.

Unknown | 30 Ağustos 2010 01:04

yapmayın arkadaşlar ya köfteye verdiğiniz üç lira yaptığınız eleştireye bakın.ucuz köftede sandalcıdan daha iyisini bilmiyorum.ben 4 senelik öğrencilik hayatımda hep sandalcı yedim.şimdide döner çıkarmışlar,çarşıda satılan dönerlerden daha güzel.herşeyden önce yılların emeği var yani...

Adsız | 10 Ekim 2010 09:51

Sevgili 28 Temmuz 2010'daki "Adsiz" ,

Sen siktir git steril pezevenk! Bi veba falan olsa ilk sen geberir gidersin. "Bildiginiz markadan baskasini almayin" mis, bi sen biliyon ya en kaliteliyi ve pahaliyi. Hepimizi aydinlattin, tesekkurler.

Sanki yiyen muptelasi da ondan yiyor lan! :D Sen git ye Pinar'in her seyini. Lumpen pezevenk!

Not: Firma calisani falan da degilim.

Adsız | 17 Temmuz 2012 21:00

arkadaşlar ben yıllar önce sandalcıda çalıştım hemde 2 sene ankaradaki çoğu marketlere bu köfteleri ben sattım tavuğun artık maddelerinden köfte yapılıyor ama imalat kısmı gayet temiz o konuda sıkıntı yok kısaca tavuk parçalarının köfte haline gelmiş eti yerim derseniz size göre olur 3 lşralık köftede sonuçta dana eti olacak değil heralde