capon kale!


gilette blue 3'ün hazırladığı yeni site japon kale futbol oynu oynayıp hediye kazanma fırsatı sunuyormuş. siteye girdiğinizde öncelikle traşın incelikleri, neden blue 3 almamız gerektiği, traş olmanın güzellikleri, traş olan erkeklerin hedesi vb. minvalde bilgiler bulunuyor.

sitenin alt kısmında yeşil bir karede japon kale oynunun penceresi gözüküyor. ben size doğrudan adresi de vereyim de gereksiz girizgah kısmından yırtın. neyse oyuna kaydolup birinci olursanız, tuttuğunuz takımın premium kombine bileti(oha evet), ikinciye 4 gün ispanya tatili ve muhtemelen büyük bir ispanyol takımının maçını izleme fırsatı(bu bana daha güzel geldi. nasılsa izmir'den premium kombinem olsa da gidemem maçlara), üçüncüye tuttuğu takımın normal kombinesi(fena değil), sonraki beş kişiye ve sonuncuya da playstation 3(evet biz öğrenci güruhuna en uygun hediye bu bence. yanında da pes varsa yeme de yanında yat, okulu uzat).

1 bıkbık:

andromeda | 21 Haziran 2009 13:10

şspanya tatili beni benden aldı, ps3 de bi' o kadar.. oynıycam ben, ama ben anlamamak futbol. onlay futbol kursu veren var mııığğ?!

ne abartması lan, ispanya diyo adam.