Öğrenci Evindeki Bulaşıkçı Tipleri


1.Kodaman:
Bu arkadaşlar belli bir yaşın üzerinde olup yüksek öğrenci evi tecrübesine sahiptirler. Bulaşığın şiddeti ne olursa olsun yanlarında getirdikleri büyük bir kapla işe başlarlar. Önce sıcak suyu kabın içine boşaltırlar, sonra içine bi miktar deterjan koyarlar. Bu kıvamı en uzman bulaşıkçılar bile tutturamaz. Kabın içine ne kadar tabak çanak varsa yığarlar. Koca bir otelin bulaşığını o kaba sığdırabilecek yeteneğe sahip oldukları söylenir. Kaptaki tüm metalleri durulamaya hazır hale getirdikten sonra bi sigara yakarlar. Sigarayı içtikten sonra durulama kısmını da geçip salondaki herhangi bi koltuğa yayılırlar.


2.Sophomore:
Bu arada kalmış nesil adından da anlaşılacağı üzere evde 2 yıl geçirmiş kişilerdir. Bulaşık sorumluluğuna sahiptirler. Ancak kodamanla baş edemezler. Bi defa kap kullanmazlar, üstün durulama kabiliyetine sahip değildirler. Süngere deterjanı döküp hafif ıslattıktan sonra teker teker ovmaya çalışırlar. Bi tarafta yer kalmadıkça durulamaya geçip sonra tekrar ovmaya devam ederler. Ancak bulaşıktan cayma konusunda kodamandan daha tehlikelidirler.


3.Rookie:
Bu arkadaşa geçmeden üstteki iki profilin bulaşık ricalarına verdiği cevaplara en son da bunun verdiği cevaba göz atalım:

Kodaman
-Abi bulaşık sırası sende
+Olum daha geçen ben yıkadım
-Abi bitti o sıra tekrar sana döndü
+Kim yıkadı olum en son
-Hüseyin yıkadı abi işte sıra sende
+Bırakın lan 2 çanak yıkadı adam sadece
-Abi mırın kırın..
+Tamam lan tamam sabah yıkarım.

Sophomore
-Abi bulaşık sırası sende
+Sktr lan, rookie yıkasın

Rookie
-Abi bulaşık sırası sende
+Tamam abi deterjan var mı?

Yazık lan.d

(100.post hayırlı uğurlu olsun)


3 bıkbık:

atly | 23 Haziran 2009 19:43

hiç yabancı gelmedi bu terimler nedense:D:D

Matchinist | 23 Haziran 2009 20:46

sen de artık bi sophomore sayılırsın.d

Unknown | 29 Haziran 2009 10:26

Bence biz bu üçünün karışımı birşeyiz. Kodamanın her türlü özelliği var ama arada sophomore özelliklerini de gösteriyoruz.Eve gelen rookieleri de unutmamak lazım:)Beyzanın kadınları gibi bir isim bulmak lazım bizim bulaşık konusuna:))