strangerfestival


18-25 yaslarindaysaniz, 27 Temmuz-9 Agustos tarihleri arasinda Istanbul'da 2. kez gerceklesecek olan StrangerFestival ucretsiz video atolyesine katilim icin hemen basvurun.

14-17 Ekim 2009 tarihlerinde Amsterdam, Hollanda'da ikincisi gerceklestirilecek olan StrangerFestival, Avrupa'nin en buyuk genclik video-film platformu. Genclere kendilerini ve oykulerini video filmleri araciligi ile ifade etme olanagi veren yaratici bir festival. Avrupa Kultur Vakfi (European Cultural Foundation-ECF) tarafindan organize edilen etkinlik kapsaminda 20'yi askin sehirde duzenlenen ucretsiz video atolyelerinin Istanbul ayagi da bu yaz, MODE ISTANBUL girisimiyle ikinci kez hayata geciyor.

ATOLYE PROGRAMI
Tum katilimcilar
27 Temmuz - 9 Agustos tarihleri arasinda Digital Film Academy'de gerceklesecek atolye kapsaminda, yonetmenlik, senaryo yazimi, storyboard cizimi, dijital kamera kullanimi ve montaj konularinda seminerler gorecek, kendileri ve yasadiklari sehir hakkinda 1 ila 5 dakikalik filmler cekecekler. Tamamladiklari filmler, StrangerFestival'in web sitesinde yayinlanacak, juri tarafindan secilen filmlerin yonetmenleri ise Amsterdam'daki festivale davet edilecek. Festival dahilindeki farkli dallarda birinci olan filmler cesitli oduller kazanacak, bazilari uluslararasi televizyonlarda yayinlanacak, festival seckilerini iceren DVD'lerde yer alacak ve Stranger Video Gosterimleri kapsaminda dunyayi dolasacak!



BASVURU DETAYLARI
Atolyeye katilim icin degerlendirmeye alinmak isteyen adaylarin basvuruda bulunmasi gerekiyor.

Kimler katilabilir: Basvurular Turkiye genelinde, farkli akademik seviye ve bolumlerden olan 18-25 yaslari arasindaki tum genclere acik. Gecmis film/video deneyimi aranmiyor.

Nasil katilacaksiniz: Basvuru icin stranger @ modeistanbul . com adresine bir email atarak ozgecmisiniz ve cv'niz ile dogum tarihiniz, cinsiyetiniz, yasadiginiz sehir gibi detaylari ve iletisim bilgilerinizi gondermeli, bu atolyeye neden katilmak istediginizi ayri bir yazi icinde anlatmalisiniz.

Son basvuru tarihi: 10 Temuz Cuma 2009


StrangerFestival, Istanbul'daki atolyeye katilim ve gecen seneki atolye hakkinda daha fazla bilgi icin: www.modeistanbul.com

StrangerFestival resmi web sitesi:
www.strangerfestival.com



çok açıklayıcı olduğu için kopyaladım direk.. saatleri uygun olsa da katılabilsem keşke, amsterdam filan da diyo hem.... web sitesi pek şeker bu arada.

0 bıkbık: