evdeyim acıktım,siz de mi..?


daha önce de bahsetmiş olmalıyım,firmaların ürün reklamları için geliştirdikleri web siteleri gün geçtikçe daha yaratıcı oluyor..bu kez de sözkonusu arbella..resmen kamu hizmeti sunmuşlar öğrenci milletine..sayfayı açınca sevimli kırmızı bi buzdolabıyla karşılaşıyorsunuz,içine listeden sizin buzdolabında ne varsa dolduruyorsunuz,arbella da size o malzemelerin hayat verebileceği en süper makarna tarifini belirliyor..
makarna yapmaktan/yemekten bıkmış bünyelere kısıtlı malzemelerle ne sunabilir diye acıklı-aslında öğrenci evi için klasik-bi buzdolabı doldurup denedim..sadece 2 malzeme yerleştirdiğim dolabımdan iki farklı tarif çıkarmayı becerdi..
o yüzden,evdeyim acıktım diyorsanız,buraya bi göz atıp elinizdeki malzemelerle bambaşka makarnalar yapabilirsiniz..
eklemeden geçmeyeyim notu olarak da,o nasıl güzel bi isim seçimidir arbella..evdeyimacıktım demişler..ben de ben de..

8 bıkbık:

andromeda | 22 Ağustos 2009 12:13

ben bayıldım makarna sosunu deneme yanılma yöntemiyle yapan bi insan olarak :) yapıcam rejim bitince, 48'e bi' düşiim.. 3 kilom kaldı, bi' hafta süre veriyorum..

mnemosyne.. | 22 Ağustos 2009 12:15

ben de ketçabı makarna sosu olarak tek geçen biri olarak destekledim şahsen..bi haftada 3 kilo ver sen,düşüp kalacaksın orda burda..aman diyim..

andromeda | 22 Ağustos 2009 12:35

4 gün veriyorum dicektim de, senden korktuğumdan bi haftaya çıkarttım süreyi, ne diyosun :)

corn flakes dışında bi şe yiyince çektiğim vicdan azabını bilsen..

corn flakes salak yapıyomuş insanı diye duydum, var mı cidden öyle bişi? daha ne kadar salak olabilirim ki, bilemedim :)

mnemosyne.. | 22 Ağustos 2009 21:23

yok canım niye salak yapsın ve de kimmiş salak..aa..şehir efsanesidir o..ama sırf onunla beslenince dengesiz beslenmenin örneği olunuyo di mi..yani yapmamamız gereken bi şey..arada boyoz moyoz ye..;)

andromeda | 22 Ağustos 2009 23:32

hotdog yedin bugün, saylanır bence.. taze fasulye de yemiştim.. amma çok yemişim..

atly | 24 Ağustos 2009 14:43

noluyo be:D yorumları okuyunca konuyu unuttum kim şişman kim salak noluyo yaw:D:D burdan çıkartılan en güzel sonuç makarna ucuz,yapılışı kolay ve güzel bi öğrenci yemeğidir.. oluyo herhalde:)

mnemosyne.. | 25 Ağustos 2009 00:52

evvet sonuç budur..bi de makarna şişmanlatmaz,sevelim koruyalım diye ekliyim mii..:))

andromeda | 2 Eylül 2009 12:11

eklemezsen şerefsizsin!