4 com

GTA 2



Benim gibi GTA 2 yi özleyen varsa hiç aramakla uğraşmasın, buyursun yapımcının sitesinden direk indirsin. http://www.rockstargames.com/classics/ Adamlar sebil koymuş valla. Deli gibi gelişti GTA ama o üstten görüntü bambaşkaydı tabi. Zaten ne varsa o üstten görüntüde var, sensible öyle, managerlikte öyle...

2 com

Hey Gidi


Biraz nostalji yapalım 270 kullananan öğrenciler için. Ulan bi zamanlar bu otobüsler vardı. Binerken ne dualar ederdim. İndiğimde deri ve demir kokardım. Şimdi yeni otobüsler geldi, yol muhabbeti bitti be. Arkadaki de 515 ha, sırtlan.
1 com

Terminator Salvation















Efes Pilsen bu kez de Terminator Salvation filmine götürüyor. 10 Haziran Çarşamba günü Forum Bornova’da. Tek yapmanız gereken www.hayatidoldur.com a üye olmak ve ardından ogrenciisiblogu@gmail.com a ben de geliyorum lan beni de bekleyin diye mail atmak, sonrasında sizinle iletişime geçilecek. Yalnız kişi sayısına göre bilet alınacağı için (doğal olarak) kesin gelecek olan arkadaşlar iletişime geçerlerse seviniriz. Sınırlı sayıda bilet bulunmaktadır. Kısa zamanda saatle ilgili bilgi de verilecek. Görüşürüz.



ps: 19:30 seansı, kesinleşmiş bulunmakta an itibariyle :)
3 com

www.pinarbeyaz.com


Yeni modaya Pınar da uymuş. Lipton yaptı, soru sordurdu bildi. Sprite işkence yaptırdı. Biz de burda arkadaş dövdürdük. Ama Pınar beyno karakteri ile daha efendi bi şekilde yaklaşıyor olaya, izah ediyor, yine de biraz sinirli ama diğerlerine göre iyidir. www.pinarbeyaz.com. Sırada ne var bakalım.
0 com

eğlen&kazan


8. yılında şahane geçecek gibi duran efes pilsen one love festival 2009'un bu seneki konukları; Klaxons, Tricky (Türkiye'ye ilk kez geliyor), M83, Ayça Şen, Röyskopp, Starsailor, Portecho, Yasemin Mori, Aeroplane..  biletler biletix'te ve fiyatları şöyle: 

Öğrenci Günlük 25,00 TL
Öğrenci Kombine 40,00 TL
Tam Günlük 40,00 TL
Tam Kombine 65,00 TL

bunun dışında, hayatı doldur gençlik kulübü üyeleri için festivalde çalışma imkanı da var. hem festivalin tadını çıkarıp hem para kazanmak için epol@hayatidoldur.com mail adresine kısaca kendinizi tanıtan ve one love fest'te ne kadar çalışmak istediğinizi anlatan bi' mail atıyorunuz. 31 mayıs'a kadarmış, bugün son günmüş yani. :) bu kadar, öpt, tşk, kib, bye.
4 com

www.hayatidoldur.com'la efes pilsen-gs

















Efes Pilsen’in gençlik kulübü, internet temelli. Hiçbir şeyi esirgemiyorlar, misal Salı gecesi İzmir’den yola çıktık İstanbul’a doğru, 45 kişi, yol masrafını karşıladılar. Sabah Taksim’de beleş kahvaltı yapmamızı sağladılar. Ordan Efes Pilsen – GS maçına geçtik, o da bedavaydı. Hava bedava, su bedavaydı. Biz de iyi tezahürat yaptık gerçi. Eşantiyon (en sevdiğim kelime) meraklısı biz gençler için, tişört olsun, kitap olsun esirgemediler. Sanırım iki hafta sonra Forum Bornova’da Terminatör filmine götürcekler. Kesinleşirse, siz blog takipçileri de bundan faydalanabileceksiniz, zaten haberini yapmış olurum. O halde görüşürüz.
0 com

kankalar maça gidiyor


her ne kadar "kanka" lafından pek haz etmesem de güzel düşünülmüş, hakkını vermek lazım ki. efes pilsen'in kampanyası gibi bir şeyi olan kankalar maça gidiyor, bi' futbol bilgi yarışması. önce üye oluyorsunuz, sonra kankanızı davet ediyorsunuz ve sonra 20 soruya cevap veriyorsunuz. her soru için 10 sn niz var ve bi' mail adresiyle bi' kez katılabiliyorsunuz. ama kimsenin tek mail adresi yoktur zaten :) haftalık yapılan yarışmada en çok doğru cevabı veren ilk 5 takım maça gidiyor, 6. ve 7. takımlarsa milli takım formalarını giyip halısahada elaleme hava atıyorlar.  en son 5. hafta kazananları belli olmuş ve devam etmekte. girip fotoğraflara bakabilirsiniz.

http://www.kankalarmacagidiyor.com/

ps: oyunu oynamadım, gerçi muhtemelen en yanlış cevapla özel ödül gibi bişi uygun görürlerdi bana ama, olsun..
0 com

zeytinli rock fest bu yıl foça'da!



evet, bi' karışıklık yok :) gidenlerin her sene tatmin olarak (gerek eğlence, gerek pislikten) döndüğü zeytinlik rock fest, festival alanının artan katılımcıyı karşılayamaz hale gelmesi nedeniyle foça'ya taşınmış. yani bu seneki "rock tatili zeytinli rock fest" 13-13-15-16 ağustos 2009 tarihlerinde "rock tatili-foça zeytinli rock fest" olarak yapılacakmış. epica'nın geleceği festivalin ayrıntıları için: http://www.zeytinlirockfest.com/

0 com

rumelifeneri

evvet arkadaşlar!

taksimden sıkıldıysanız, kadıköy size dar geliyosa, bakırköyü berbat edenlerden nefret ediyosanız, e hafiften günümüz gençliğinden marjinal takılmak istiyorsanız buyrunuz rumelifeneri köyüne..

rumelifeneri sarıyere bağlı bi köy. hatta ilk anda acaba hala istanbulda mıyım diye düşündürtüyo size ortalıkta inekler falan dolaşıyo çanlarıyla beraber, böle çıngır çıngır. meydanda bi kahve püfür püfür esen, karşısında bi cami var, klasik köy meydanı işte. buraya kadar bi atraksiyon yok ammaaa azcıkın aşağı yürdüğünüzde o muhteşem manzara aklınızı alıyo. karadenizin hırçın dalgaları kayalıklara vurdukça ruhunuz da bedeninize isyan ediyo adeta(nedenisyanettiğitamamenkişisel). fenerin alt kısımında çok hoş bi cafe var, manzaraya çok hakim, sizin de bütçenize hakim olmanızı sağlıyo üstelik, makul. düşünün yani hesabı az bulup "ayıp olur ulan bari bahşiş bırakalım" diye vicdan yapıyosunuz. aynı hizada bir de balıkçı var ismi barınak, henüz orayı denemedim ama deneyenlerin fikirlerini dinleyebilirim. koç üniversitesinin önünden geçilip gidiliyo ki zaten mekan onların uğrak yeri. biz gittiğimizde bisiklet turuna çıkmışlardı.

rumelifeneri köyü tam öğrenci işi dinlenmelik bi yer, istanbula 33 km uzaklıkta, belediye otobüsü ile ulaşım var.

ahanda sitesi; http://www.rumelifeneri.com/
7 com

Öğrenci Evi Enflasyonu

Tamam ülkenin kendine ait bi enflasyon verisi var ama öğrenci evi için ayrıca bi veri çıkartmakta fayda var. Bunun için öncellikle sepeti oluşturmak lazım. Ürünlere belli ağırlık oranları vererek her ay bu hesaplamayı bizzat yapcam.

20 Ürünlük ÖEE (Öğrenci Evi Enflasyonu) Sepetinde bulunanlar:


2,5 lt kola
5 lt su
A 4 Kağıt (fotokopi anlamında)
Büfe Tipi Sucuk 
Çay
Çekirdek
Düşük Kalite Uçlu Kalem
Ekmek
Gevrek (şaka lan simit)
Makarna
Nescafe Üçü Bir Arada
Peynir
Sıvı Bulaşık Deterjanı
Sigara
Şeker
Şişe Bira
Tuvalet Kağıdı
Uykusuz
Yoğurt
Yumurta
3 com

Sigara altı


Eti puf pasti diye bi şey çıkmış. Ambalajı çok çekici, renkler falan çok güzel. Ürünün üstü böyle çikolata kaplı, içinde yine bilindik eti puf marshmallow u, en altta ince bi kek, kekle marshmallow arasında da jöle var. Anlaşıldığı üzere eti karışık bişiler yapmaya çalışmış.


Biraz çokomelden almış, işte efendime söyleyeyim o üstü jöleli iğrenç bi kek vardı adını hatırlayamadığım -neydi ya-, biraz ondan almış, klasik eti puf konseptini bööyle geliştirmeye çalışmış. ama olmamış eti, olmamış..Klasik et puf gayet iyiydi, niye kurcalıyorsun ki.. Alsaydın onu büyütseydin ya biraz, biz de böyyle sıra sıra eti puf paketleri taşımak zorunda kalmazdık.


Bişi diyim mi, Bundan sadece sigara altı olur okuyucu, başka da bişi olmaz. Pakedi de azıcık sulandırılıp kültablası niyetine güzzelce kullanılır :)


Son söz: Neyin peşindesin eti anlayamadım ben bi türlü. Neyse, çocukluğumuzun eti pufuna aynen devam.