1 com

Muasır Medeniyetler Seviyesi


Uygarlık tarihinin önemli icatlarından tekerlek, üstündeki de yakın tarihin önemli icatlarından, gelinen durum ortada. Öğrenci evini hesaba katmayan mucitler, bilim adamları unutulmaya mahkumdur. Laptopu da takoz olarak kullanmıycamız ne malum.

1 com

capon kale!


gilette blue 3'ün hazırladığı yeni site japon kale futbol oynu oynayıp hediye kazanma fırsatı sunuyormuş. siteye girdiğinizde öncelikle traşın incelikleri, neden blue 3 almamız gerektiği, traş olmanın güzellikleri, traş olan erkeklerin hedesi vb. minvalde bilgiler bulunuyor.

sitenin alt kısmında yeşil bir karede japon kale oynunun penceresi gözüküyor. ben size doğrudan adresi de vereyim de gereksiz girizgah kısmından yırtın. neyse oyuna kaydolup birinci olursanız, tuttuğunuz takımın premium kombine bileti(oha evet), ikinciye 4 gün ispanya tatili ve muhtemelen büyük bir ispanyol takımının maçını izleme fırsatı(bu bana daha güzel geldi. nasılsa izmir'den premium kombinem olsa da gidemem maçlara), üçüncüye tuttuğu takımın normal kombinesi(fena değil), sonraki beş kişiye ve sonuncuya da playstation 3(evet biz öğrenci güruhuna en uygun hediye bu bence. yanında da pes varsa yeme de yanında yat, okulu uzat).
2 com

tır kullanmak, hem de volvo daha ne olsun!


baştan belirteyim bu yazı .dot'a gelsin. en azından en çok onun beğeneceğine adım gibi eminim. o derece yani.

neyse volvo malumunuz isveçli bir otomobil üreticisi(her ne kadar ford almış olsa da). güzelin güzeli arabaları ve ağır vasıtalarını bilmeyen yok. yok hala varsa da atsın kendini bir yerden aşağı.

neyse. eğer siz de benim gibi bir volvo tır kullanmak nasıl olur diyorsanız hiç durmayın tıklayın bu adrese.
2 com

eti eti eti


eti cin malumunuz üzere hepimizin hayran olduğu lezzetlerden. eskiden büyük olanını bilirdik. şimdi küçüğü de geldi mest etti alayımızı. feci genellerim farkettiyseniz. neyse eti cin bir site açmış.

siteye üye olup en cin fikirlerinizi fotoğraflayıp koyuyorsunuz. haftanın cin fikrine 100 paket, en çok fotoğraf yükleyenine de 50 paket eti cin veriyorlarmış. la bizim bu öğrenci işi en cin fikri hakeder. versinler ya bize 1oo paket eti cin :)
0 com

istanbul tişörtü almayan kalmasın!

şurda diğer kampanya ve indirimleri de mütemadiyen duyuruyorlar. şu sıralar olansa ilk sen duy yarışması. en çok satılan istanbul tişörtünü tahmin ediyorsunuz ve doğru bilirseniz tişörtü kapıyorsunuz. yalnız 2759 fanın sadece 3 tanesi tişört kazanabiliyor. 1.,10.,100. 1000.ye de verselermiş ya..

bi' de bu yaz mavi'de çok süper elbiseler var cidden. duydunuz mu kızlar? :)
0 com

ilk 1000 kişi, saldırın!

23 haziran İstanbul Placebo konserine şurdaki dandik soruyu bilerek 15 tl'lik bi' indirimle gidebilirsiniz.






























0 com

viennettayla 15 yıl

15. yılını kutlayan viennetta güzel bi' kampanya hazırlamış. 5 haziran ve 20 temmuz arasında %33 bedava kutularındaki viennattalardan şifre çıkıyor. bu şifreyi web sitesinden ya da sms le gönderen her 5. kişiyeyse hepsiburada.com'dan 10 tl'lik hediye çeki hediye ediliyor.

ödül küçük de olsa kazanma ihtimali yüksek olduğundan çekici geldi bana.


0 com

efes pilsen one love fest




efes pilsen one love fest'te hayatı doldur üyelerine güzel imkanlar tanınıyor.. www.hayatidoldur.com
es geçilmemeli ;)
5 com

Gaziemir – Tınaztepe güzergahı için alternatif teklifler

posted by tubik



1. Gaziemirden buca dolmuşuna bin, eğitimde in, 270/670/514/515/671 nolu otobüslerden birine bin.

Toplam yol süresi:1 saat

Toplam tutar: 2.65 tl

2.' Dolmuşa nie para veriim ki, ben öğrenci adamım' diyorsan

a. 173 numara; 70 dakikada bir geçer, bucaya beyazevleri dolaşarak ulaşır. Ancak tınaztepeye çıkmaz. Yine eğitimin önünde inip 270/670/514/515/671 nolu otobüslerden birine binmek gerekiyor.

Toplam yol süresi: 1 buçuk saat

Toplam tutar: 90 kuruş

b. Gaziemir yönünden 90 numaralı otobüse biniş, sonra alsancakta 70 e binip eğitimde inip 270/670/514/515/671 nolu otobüslerden birine binerek tınaztepeye ulaşmak da mümkün.

Toplam yol süresi: 2 saat

Toplam tutar: 1.80 tl

c. 152ye bin, üçyolda in, 270e bin, tınaza var. Ama saati göz önünde bulundurursak 270 binememe tehlikesi var. Zaten oturarak gitme şansın yok, onu geç.

Toplam yol süresi: 1buçuk saat

Toplam tutar: 90 kuruş

Şimdi bunları okuyup 'ee nasıl yani gaziemirden tınaztepeye tek otobüs yok mu' diyebilirsin; var ama garip bi otobüs. Ne zaman alsancağa ya da konağa gidecek olsan hemen gelen, ama bekleyince asla gelmeyen türdeki otobüslerden. 70 dakikada bir geldiği iddia edilse de pek gerçeği yansıtmıyor. Ya da şoför saatiyle 70 dakikada. Yani zor. Eğer ki binerseniz bilin ki gününüz güzel geçicek. Her şey güzel olucak. Hoca dersi iptal edicek. Sevdiğiniz kıza açılın kesin olumlu bakar. Ya da ne biliim, gidin bi piyango bileti falan alın. Kesin zenginsiniz ya; 352ye denk geldiyseniz ohoo loto hayde hayde çıkar.

352ye olan hırsım geççek gibi değil.

4 com

Buca - Balçova

Madem Basser İzmir-İstanbul arasını ele aldı, ben de uzmanlık alanım olan Buca-Balçova güzergahını değerlendiriyorum.

Balçova-Buca güzergahı için

Kural 1:Buca’ya gitme.

Oldu da gittin

Buca-Balçova güzergahı:

Bucayı Tınaztepe, Merkez ve Şirnyer olarak üçe ayırıyoruz.

Tınaztepe’den binenler için kurallar:

1. 670 e binme, binenleri engelleme, teşvik et.
2. 17.00-19.00 saatleri dışında 671 e mutlaka bin, Balçova’nın üst tarafında oturuyorsan Üçkuyular pazar yerinden Ata Caddesi otobüslerine bin. Yok eğer kederliysen, al eline kırmızı bira, gazete kağıdına sar, dediğim saatlerde bin, Limontepe’de kus, manzaraya karşı içmeye devam et.
3. 270 gelirse affetme.
4. Dersen ki bana otobüsten inip binmek koymaz, o zaman ilk gelene bin, Şirinyerde in (270 ya da 671 se ilk gelen inme tabi, cıvık mısın nesin). Sonra ordan Konak otobüslerine bin, inip 169 a bin.
5. 352 gelirse ki hayatta gelmez, yine de gelirse bin Gaziemir’e git, ordan 510 la otobandan Balçova’ya gel.

Merkezdeysen eğer

270 gelirse direk binceksin, yanında Andromeda varsa binemezsin, Basser varken de 36 gelir.
İlk önce kurtla otu geçir, geriye gel bu ikisini al…Sonra Basserla otu tekrar getir, kurtla Andromeda kalsın. 36 ya binip gidin.

Ya da Konak-Balçova yapın, 36 bir gümrük otobüsünün numarasıdır.

Direk Şirinyerde’ysen, Konak’la falan uğraşma bekle 270 i.

Bi de dolmuş – Hıfzıssıhha - Balçova şeytan üçgeni var. O da olur.

Bak olmadı ilk önce Konak, ordan vapurla Karşıyaka, ordan Bostanlı ordan arabalı vapurla Üçkuyular sonra Balçova..

Bilemedin ilk Bornova’ya git, metroyla Üçyol’a gel, 86 ya bin.

İlk otogara ordan otobüsle İstanbul’a git, uçakla geri gel, havaalanında eşi dostu ara gelip alsınlar. Çünkü millet uçakla geleni sever, kıymet verir.

Suç işle, Buca cezaevine git, kodeste iki el bekle, sonra beraat et..ohoo..

Ulan var ya, halbuki bi araban olsa 10 dakkada Balçova’dasın.