8 com

evdeyim acıktım,siz de mi..?


daha önce de bahsetmiş olmalıyım,firmaların ürün reklamları için geliştirdikleri web siteleri gün geçtikçe daha yaratıcı oluyor..bu kez de sözkonusu arbella..resmen kamu hizmeti sunmuşlar öğrenci milletine..sayfayı açınca sevimli kırmızı bi buzdolabıyla karşılaşıyorsunuz,içine listeden sizin buzdolabında ne varsa dolduruyorsunuz,arbella da size o malzemelerin hayat verebileceği en süper makarna tarifini belirliyor..
makarna yapmaktan/yemekten bıkmış bünyelere kısıtlı malzemelerle ne sunabilir diye acıklı-aslında öğrenci evi için klasik-bi buzdolabı doldurup denedim..sadece 2 malzeme yerleştirdiğim dolabımdan iki farklı tarif çıkarmayı becerdi..
o yüzden,evdeyim acıktım diyorsanız,buraya bi göz atıp elinizdeki malzemelerle bambaşka makarnalar yapabilirsiniz..
eklemeden geçmeyeyim notu olarak da,o nasıl güzel bi isim seçimidir arbella..evdeyimacıktım demişler..ben de ben de..
0 com

limonata herkese buz gibi limonataaaa





son zamanlarda ekranda dönen cappy limon reklamını izlemişsinizdir sanırım-enazındanizledinizdiyeumuyorumben-adamlar öyle bi jingle yapmışlar ki durmadan dilime dolanıyo falan böyle, limonata kapiden herkese limonataaaa diye. reklamın ana karakteri tahmin edildiği üzre bir limon, hareketli böyle, kımıl kımıl, bildiğimiz limonlara benzemiyo. bence çok başarılı olan bu reklam filmiyle birlikte cappy bir de güzellik yapıyo bizlere ve kendi limonunu kendin yarat diyo. ben yarattım mesela azcık çarpık oldu. sizin ki nasıl?


0 com

Sahte Parayı Anlamanın Yolu

Bu para milletini kağıda sürttüğünüz zaman rengi çıkıyorsa gerçektir. Renkten eser yoksa sahtedir. Bu kadar. Evet kısıtlı bi bilgi oldu. Bi de bunu her zaman test etmesi de zor. Yine de bilginiz olsun.
9 com

Öğrenci Evinde Yapılmaması Gerekenler - 2


6.Etrafta kalem bırakmak. Kaybolmama ihtimali yok.

7.Sibirya kurdu beslemek, ona bakarsan fil de beslenmemeli tabi. Ama sibirya kurduna şahit oldum, balkonda yaşayıp salonda ihtiyacını gideriyordu, bir süre sonra ot yemeye başladı.

8.Çekirdek getirmek. Zamanında oluşmuş bir manzara: halıya serilmiş bir perde, etrafına toplanmış 6-7 insan, sol eller dilenci pozisyonunda ve içi çekirdek dolu, sağ eller de nakliyatı sağlıyor. Tv açık, yaprak dökümü izliyoruz. Üzerimize gelmekte olan göktaşının farkında değiliz.