8 com

evde tek başınıza deneyin!


günaydın; bugünün ilk konusu, öğrenci evinin vazgeçilmez yiyeceği; cips. milyon çeşit cips içinden cheetos'u seçtim sizler için; çünkü bana çocukluğumu hatırlatıyor. bugün günlerden eskileri yad etme günü bizim evde ve ben çitos yedikten sonra kimse görmeden parmaklarımı yaladığım anları çok net hatırlıyorum. ayrıca kokusu çok güzel, söylemeden geçemeyeceğim.
tabii ki şu an bu satırları okuyor olmanızın tek nedeni bu değil. son zamanlarda gecikmeli postlar girdiğimizin farkındayım, ben de bu yüzden eperken haberdar edelim sizi dedim. :)
öncelikle şunu izleyin:
sonralıkla, ağzını kapatın. işte bu çocuk cheetos sweetos reklamları için türkiye'ye geliyormuş. kendisine bayıldığım için burda da olsun istedim. şu figürlere bi' bakın ya.. reklam da kaliteli olursa cheetos evlere daha sık girmeye başlayacak demektir. :)
ps: bu hareketleri denemeyin. illa ki deneyecekseniz de evde tekbaşınıza deneyin ki, konuya komşuya rezil olmayın. öğrenci işi a.ş sorumluluk kabul etmeyip manevi tazminat durumunda avucunuzu yalayacağınızı bildirir. öptüm sizi.