Vazgeçmek Kazandırıyor!


Yeni bir yarışma başladı. Ve büyük ödülü açıklıyorum: 2 hafta Londra'da bedava dil okulu + uçak bileti + konaklama! Biz de dedik gençlerin önüne bu kadar önemli bir fırsatı nasıl koymayız diye? Hem İngilizcenizi geliştirebileceğiniz, hem Londra'yı görme fırsatı hem de bütün bu fırsatlardan ücretsiz yararlanmak bir tuş uzağınızda.

Yarışmanın amacı ve sloganı şöyle ilerliyor: 2 haftalık dil okulu için neyden vazgeçersiniz? Vazgeçeceğiniz şeyin fotoğrafını yüklüyorsunuz; oylamalar sonucunda birinci olan bu muhteşem ödülün sahibi oluyor. Yarışmaya katılım şartları da altta.

Yarışmaya katılım tarihleri 03 Ağustos - 30 Eylül arasındadır.

Ödül: Londra Merkezde, St Giles Dil Okullarında 2 hafta İngilizce dil kursu, rezidans tipi tek kişilik oda konaklaması, ve gidiş-dönüş uçak bileti.

Nasıl Katılabilirim:

1- Öncellikle Facebook sayfamıza üye olun.

2- Participate kısmında göreceğiniz forma, bilgilerini eksiksiz ve doğru şekilde girin ve 'bu ödülü kazanmak için vazgeçerim.' dediğiniz şeyin fotoğrafını yükleyin.

3-Örnek: Sigarayı bırakırım diyorsanız sigaraya veda ettiğiniz anı, çikolata tüketimine son veririm diyorsanız en sevdiğiniz çikolatalarla çektirdiğiniz son kareyi ekleyin.

4-Yarışmayı başlatın.

5- Çevrenizdeki herkesi Facebook sayfamıza davet edin, sizi oylamalarını isteyin ve tanıdığınız herkesten kendiniz için oy toplayın.

6- En çok oyu toplayan 5 fotoğraf içerisinden, Boa Lingua jürisi son oylamayı yapsın.

7- Büyük final! En başarılı katılımcı bu muhteşem ödülün sahibi olsun.

YARIŞMAYA ULAŞMAK İÇİN:

0 bıkbık: