4 com

kurtarıcı beyaz converse

hala beyaz converse'i olmayan kaldı mı bilmiyorum aslında. giydiğin şeyin altına uygun ayakkabın mı yok? geçir beyaz converse'i, olur gider nası olsa.. gerçi böyle dediğime bakmayın, bende yok. bi' ara çok kızılay dağıtmış hale geldiğinden soğumuştum. ama şimdi alsa mıydım diyorum sık sık :)

ithal converse chuck taylor beyaz ayakkabı. renk var mı diye sormayın, çünkü arkadaşın ayakkabı dükkanı yokmuş :) 2 tane 36, 1 tane 37, 3 tane 38, 1 tane de 39 kalmış ellerinde. ayrıntılar şurda.
hala linke tıklamadıysanız 41,90tl olduğunu duyduktan sonra tıklarsınız diye düşünüyorum :)

sıfır sahiden, kaçmaz bence. ne yarın dogum gunum mu? a-aa tamamen unutmuşum..

ps: 36 numara, tşk, öpt, byes.
0 com

etohum'dan girişimcilik tasarımı yarışması

etohum'un girişimciliğini yaptığı bu yarışmanın konusu 'internet girişimciliği'. tasarım, slogan üretebilirsiniz. tasarımınızın bi' yerinde etohum olmalı, küçük büyük fark etmez. sıradışı şeyler beklenen bu yarışma benim oldukça hoşuma gitti. beyaz tişörtler kazanamıyor, baştan haberiniz olsun.. renk istiyor adamlar :))


0 com

strangerfestival


18-25 yaslarindaysaniz, 27 Temmuz-9 Agustos tarihleri arasinda Istanbul'da 2. kez gerceklesecek olan StrangerFestival ucretsiz video atolyesine katilim icin hemen basvurun.

14-17 Ekim 2009 tarihlerinde Amsterdam, Hollanda'da ikincisi gerceklestirilecek olan StrangerFestival, Avrupa'nin en buyuk genclik video-film platformu. Genclere kendilerini ve oykulerini video filmleri araciligi ile ifade etme olanagi veren yaratici bir festival. Avrupa Kultur Vakfi (European Cultural Foundation-ECF) tarafindan organize edilen etkinlik kapsaminda 20'yi askin sehirde duzenlenen ucretsiz video atolyelerinin Istanbul ayagi da bu yaz, MODE ISTANBUL girisimiyle ikinci kez hayata geciyor.

ATOLYE PROGRAMI
Tum katilimcilar
27 Temmuz - 9 Agustos tarihleri arasinda Digital Film Academy'de gerceklesecek atolye kapsaminda, yonetmenlik, senaryo yazimi, storyboard cizimi, dijital kamera kullanimi ve montaj konularinda seminerler gorecek, kendileri ve yasadiklari sehir hakkinda 1 ila 5 dakikalik filmler cekecekler. Tamamladiklari filmler, StrangerFestival'in web sitesinde yayinlanacak, juri tarafindan secilen filmlerin yonetmenleri ise Amsterdam'daki festivale davet edilecek. Festival dahilindeki farkli dallarda birinci olan filmler cesitli oduller kazanacak, bazilari uluslararasi televizyonlarda yayinlanacak, festival seckilerini iceren DVD'lerde yer alacak ve Stranger Video Gosterimleri kapsaminda dunyayi dolasacak!



BASVURU DETAYLARI
Atolyeye katilim icin degerlendirmeye alinmak isteyen adaylarin basvuruda bulunmasi gerekiyor.

Kimler katilabilir: Basvurular Turkiye genelinde, farkli akademik seviye ve bolumlerden olan 18-25 yaslari arasindaki tum genclere acik. Gecmis film/video deneyimi aranmiyor.

Nasil katilacaksiniz: Basvuru icin stranger @ modeistanbul . com adresine bir email atarak ozgecmisiniz ve cv'niz ile dogum tarihiniz, cinsiyetiniz, yasadiginiz sehir gibi detaylari ve iletisim bilgilerinizi gondermeli, bu atolyeye neden katilmak istediginizi ayri bir yazi icinde anlatmalisiniz.

Son basvuru tarihi: 10 Temuz Cuma 2009


StrangerFestival, Istanbul'daki atolyeye katilim ve gecen seneki atolye hakkinda daha fazla bilgi icin: www.modeistanbul.com

StrangerFestival resmi web sitesi:
www.strangerfestival.com



çok açıklayıcı olduğu için kopyaladım direk.. saatleri uygun olsa da katılabilsem keşke, amsterdam filan da diyo hem.... web sitesi pek şeker bu arada.
0 com

avea'dan alışveriş doya doya

istediğin markanın ismini yazıp 4580'e gönderiyorsun ve sana gelen indirim koduyla alışverişini doya doya yapıyorsun :) 4580'e gönderilen mesajlar ücretliymiş bu arada ;) '4580 kısa koduna gönderilen bir kısa mesaj 1 SMS/2kontör olarak ücretlendirilir.'
ben şu indirim olayını seviyorum, ama neden bi' tek yazları yapılıyor ki? yazın daha mı az alışveriş yapıyoruz.. olabilir mi? ya da daha çok? hmm..
0 com

değecek!

ne zamandır almıyorum, ama bu haftaki sayısı sadece kapağı için bile alınır.. dimi ama?
2 com

Hamidiye Su


Sloganları: 'Hamidiye Su Denince Herkes Susar'. Duyduğum en etkili slogan. Fotodaki abimiz de susup düşünüyor ya da susayıp düşünüyor. Düşündüğünden emin olalım diye gözlüklü ve dertli birini seçmişler. Susadığından emin olalım diye de hararetlenmeye uygun bi yüz düşünmüşler. 

1 com

kontörü bitmeyen?

internetteki varlığını twitter ve friendfeed kanallarıyla devam ettirmeye başlayan avea, twitter'da bedava kontör ve dakika dağıtıyor. her gün bi' soru soruluyor ve doğru cevabı veren ilk kişiye 250 kontör ya da 25 dakika veriliyor. hiç de az diil, hı?

şurdan buyrun..
0 com

kazanın!

hayır, malesef ki dolmayı diil.. hatta borcamı da diil. borcam'dan yemek kitabını kazanın. şurdaki e-bültene üye olarak borcamdan yemek kitabı kazanıyorsunuz. ne mi yapacaksınız? yemeeekk..
olmadı annene filan verirsin, hı?
0 com

sanki biliyorum

Garanti'nin düzenlediği sanki biliyorum yarışması ödüller dağıtmakta. bu bilgi yarışmasında da yanlışlar doğruları götürüyor :) üye oluyorsunuz, her gün 3 soruyu cevaplıyorsunuz ve bilmediklerinizi sitedeki bing arama motorundan araştırıyorsunuz.. üstelik araştırmak da puan kazandırıyor. hadi bakalım çok bilmişler, kolay gelsin :)
1 com

merak etmiyor musun?

ben merak ettim ve girip baktım neymiş diye. Turkcell'in kampanyasıymış efendim. parçaları birleştiriyorsunuz 3G çıkıyor, sonra da bi' çekilişe katılıyorsunuz. 10ar adet iPhone 3G, HTC Touch 3G ve Turkcell Blackberry Bold dağıtılıyor. iyi şanslar!

3 com

Öğrenci Evindeki Bulaşıkçı Tipleri


1.Kodaman:
Bu arkadaşlar belli bir yaşın üzerinde olup yüksek öğrenci evi tecrübesine sahiptirler. Bulaşığın şiddeti ne olursa olsun yanlarında getirdikleri büyük bir kapla işe başlarlar. Önce sıcak suyu kabın içine boşaltırlar, sonra içine bi miktar deterjan koyarlar. Bu kıvamı en uzman bulaşıkçılar bile tutturamaz. Kabın içine ne kadar tabak çanak varsa yığarlar. Koca bir otelin bulaşığını o kaba sığdırabilecek yeteneğe sahip oldukları söylenir. Kaptaki tüm metalleri durulamaya hazır hale getirdikten sonra bi sigara yakarlar. Sigarayı içtikten sonra durulama kısmını da geçip salondaki herhangi bi koltuğa yayılırlar.


2.Sophomore:
Bu arada kalmış nesil adından da anlaşılacağı üzere evde 2 yıl geçirmiş kişilerdir. Bulaşık sorumluluğuna sahiptirler. Ancak kodamanla baş edemezler. Bi defa kap kullanmazlar, üstün durulama kabiliyetine sahip değildirler. Süngere deterjanı döküp hafif ıslattıktan sonra teker teker ovmaya çalışırlar. Bi tarafta yer kalmadıkça durulamaya geçip sonra tekrar ovmaya devam ederler. Ancak bulaşıktan cayma konusunda kodamandan daha tehlikelidirler.


3.Rookie:
Bu arkadaşa geçmeden üstteki iki profilin bulaşık ricalarına verdiği cevaplara en son da bunun verdiği cevaba göz atalım:

Kodaman
-Abi bulaşık sırası sende
+Olum daha geçen ben yıkadım
-Abi bitti o sıra tekrar sana döndü
+Kim yıkadı olum en son
-Hüseyin yıkadı abi işte sıra sende
+Bırakın lan 2 çanak yıkadı adam sadece
-Abi mırın kırın..
+Tamam lan tamam sabah yıkarım.

Sophomore
-Abi bulaşık sırası sende
+Sktr lan, rookie yıkasın

Rookie
-Abi bulaşık sırası sende
+Tamam abi deterjan var mı?

Yazık lan.d

(100.post hayırlı uğurlu olsun)


0 com

Web Shuffle

Benzerini Eti Crax da yapmıştı. Ama bunda çok fazla seçenek var, baya iyi surf yaptırıyor. Sayfanın üstündeki suggestion kısmı da akıllıca tabi. http://webshuffle.appspot.com

1 com

Volvo İntikamı

Madem öyle bu da achmeth e ve tüm Volvo severlere gelsin. Aslında bir Volvo severin bunu çoktan denemiş olması gerekir. Yine de http://www.volvocars.com/tr/All-Cars-MY09/Volvo-S80/gallery/interior/Pages/default.aspx
0 com

gerçek yoğurtsever tarifleri

sütaş yoğurtseverler için bi' yarışma düzenlemiş. yoğurtlu bi' yemek tarifi verip fotoğrafını yüklüyorsunuz anladığım kadarıyla. anlamadığım kadarıysa neden sadece yemeklerin değil de katılımcıların da fotoğraflarının yüklendiği. hatta çoğu fotoğrafta yemeğin neye benzediğini seçemedim ben. ayrıntıları okuyamadım, sitedek, karikatürlere de pek bakamadım, oyun varmış, onu da oynayamadım henüz. çünkü kamil koç'un internet bağlantısı pek yavaş, dandik filan. kopmuyor ama hiç en azından. neyse. ilk fırsatta gerçek bi' yoğurtsever olarak öğrenicem tüm ayrıntıları :)