0 com

mavi facebook'ta!


mavi'nin yeni facebook applicationı, en cok arkadaşını davet eden ilk 20 kişiye özel hediyeler var. ödüller kısmında da şöyle demişler: "Mavi’nin birbirinden güzel plaj koleksiyonuna sahip olmak ve yazı Mavi’li geçirmek istiyorsan,kampanyaya hemen katıl, hediye kazanan 220 kişiden biri sen ol. Kampanyaya katılan 200 kişi Mavi’den İstanbul tişörtü kazanacak ve kampanyaya en çok arkadaşını davet eden 20 kişi şort, tişört, flip-flop ve yemeni‘den oluşan ‘Mavi plaj seti'ni kazanacak. Sen de hemen katıl, yazı Mavisiz geçirme."
applicationı denemek için eklediğim anda tüm arkadaşlarıma notification gitti seçmemiş olmama rağmen, yapmayın şunu ya.. çok 'çingenece' duruyor. ayrıca mavi'nin facebook'u aktif kullandığını biliyoruz, yeni şeyler yapmak istemiş olmaları güzel; ama pek yaratıcı olamamışlar malesef..
0 com

gülümseyin, şılak!


Ev-vet, bu postumuzun konusu sony'den gülümse deklanşörü. Türkiye'nin en gülen yüzünü yakalayanı birbirinden güzel ödüller bekliyor. Ayrıca, her hafta oy kullanan 100. kişiye dijital fotoğraf cercevesi, her hafta arkadaşına fotograf veya site adresi gonderen 50. kişiye s serisi cyber-shot fotograf makinesi, her ayın en güzel gülen yüzüne w serisi cyber-shot fotograf makinesi, 3 ay sonunda jürinin sectigi türkiye'nin en güzel yüzüne h serisi cyber-shot fotograf makinesi hediye ediliyor.


yeterince gülümsetecek hediyeler, hı?



0 com

İnternet çapkını mısın?


Ben internet çapkınıymışım! ama itiraf etmeliyim ki, ilk seferde beceremedim mert'te, nazlı'da daha başarılı oldum hemcinsim olduğundan sanırım :) mert'i ve nazlı'yı web camden izliyorsunuz yazışırken, girdikleri haller, tavırlar, takındıkları mimikler filan da çok başarılı.. ilk önce eski kampanyanın adresine yeni kampanyayı monte etmeleri (monte etmek oldu mu buraya?) saçma gelmişti, ama sonunda gelin görün ki ne kadar da uygun olduğunu anladım :) acımasız gerçekler'den kopmamışlar yine ve sonu cidden şahane olmuş :)
yalnız söylemeden geçemeyeceğim; sprite'ın insanı serinlettiği filan yok, şekerli bi' defa, ice tea limon'un yanında bile geçemez benim için.
unutmadan şurda da internet çapkınının başucu rehberi var.
0 com

Bunaltı


Sitede 5459 adet diskografi var, türkçe albüm bulmak zor. Search kısmına serdar ortaç, demet akalın v.s yazanı ip den yakalayıp dövüyolar, beni de çağrıyorlar. Gayet düzenli bir site, arşiv yapmaya zorluyor. www.bunalti.com
0 com

bankalar, internet şubeleri



deneme, deneme bir, iki, üç...hah oldu bu sefer.

efenim malumunuz internet bankacılığı çıktı mertlik bozuldu. tüm bankalar maliyetleri azaltmak adına internet bankacılığının kullanımını teşvik etmek için ellerinden geleni yapıyorlar. son dönemde en bilinenleri ise engin günaydın'ın reklam kampanyasında oynadığı TEB'in internet bankacılığı reklamı. sitede guitar heroe tarzı bir oyun oynuyorsunuz. asdfgh tuşlarıyla oynanan oyun sonucu ipod shuffle kazanma şansı varmış. ilgilenenlere duyrulur. yorumları çok eğlenceli yalnız :)


ikinci banka işi internet sitesi garanti bankası'ndan. siteye girip bilgi yarışmasında başarılı olursanız şu güzel tatil zamanı tropik, ütopik, oldukçana da güzelinden bir tatil kazanabilirsiniz. hem de çift kişilik. bir tane yancı buldunuz mu tam öğrenci işi yani :)
0 com

hayata yeni'den bakmak

rakıyla ilgili bi' yasaklama filan mı oldu, nedir olay? olduysa da olmadıysa da çok güzel olmuş reklam aslında..