5 com

Öğrenci Evi Oyunları - Dost Kazığı


Bi öğrenci evinde oynanabilecek en heyecanlı oyunlardan biridir. Oyun normalde tek desteyle oynanıyor, tabi biz abartıp 3 desteyi de denedik. Herkese 4 er tane kağıt dağıtılıyor, yere de 4 tane açılıyor. Diyelim yerde 7 var, sende de 7 varsa ikisini alıp yanındakine atıyosun (bunun bi de serbest versiyonu var) attığın kişide 7 varsa o da alıp yanındakine hatta diğerinde de varsa o da yanındakine aktarabiliyor. 3 ler 30 puan aslar 11 puan. Elinde en fazla kağıt biriken kaybediyor. Serbest versiyonunda kazandığımı hatırlamıyorum. Bu oyunda sessiz sedasız oturcaksın arkadaş. 3 desteyle oynayıp da 12 adet kaktırdığımız arkadaşlar mevcut, hala acısı yüreklerinde.

5 com

depresyon yada dondurma..


"depresyona çikolata iyidir" şeklinde bir iddia vardır..ve gayet doğrudur,ama bu yaz sıcağında teoriye minik bir eklemeyi gerekli görüyorum.."şişman insanlar mutlu insanlardır ve tanrı dondurmayı yarattı.."
panda da bunun üzerine oturup "four seasons" alt markasını yaratmış ve kapağı açıldığı andan itibaren tek başına bitirme isteği oluşturan dondurma meydana gelmiş..çikolatalı,orman meyveli,karamelli,cevizli ve çilekli olmak üzere 5 çeşidi ve kutuların üzerinde "dikkat..!aşırı sevgi patlamasına yol açabilir,çiftlerin ayrı ayrı yemesi tavsiye edilir.." tarzı sevimli uyarıları var..
ben özellikle orman meyvelisi için yatıya giderim şahsen,canımdır..
2 com

photoshop mu..yapılmışı var..


photoshop işlerini hiç beceremem,ama işim gücüm olmayan bitmez yaz tatilinde ne kadar boş iş varsa takipçisiyim..o yüzden yüzünüzü hazır ve ünlü fotoğraflara monte edebildiğiniz bi siteyle tanıştım,belki haberiniz de vardır,facebookta millet bu siteden albümler yapmaya kaptırıp gitti zira..
buradan da görüleceği üzere,çeşitli kategorilerden birinden yüz kısmı boş bi fotoğraf yada resim seçiyor,fotoğrafınızı yerleştirip bi anda özgürlük anıtı yada brad pitt oluveriyorsunuz..üstelik yeterince düzgün bi fotoğraf seçerseniz gerçekten iyi işler ortaya çıkabiliyor..