5 com

braid..


modern zamanların kravatlı mario'su diyerek basite indirgemek istiyorum ben bu oyunu..çünkü bölümü geçemeyince geçmeyi başarana kadar klavyeye gittikçe daha sert basmakla sonuçlanan asabiyet verici bir oyun kendisi..amaç yine prensesi kurtarmak..ayrıca her bölümde bi yerlerde asılı duran puzzle parçalarını toplayıp biraraya getirmek gerekiyor..görsel olarak çok hoş ve rahatlatıcı,müzikleri de aynı şekilde..
ama puzzle parçaları için hakikaten kafa patlatmak ve tabii bir de sakin olmak gerekiyor..
buradan da kendisinin web sayfasına ulaşılabiliyor..
5 com

mavi'nin kafası güzel!

Bugünlerde Mavi'ye girip 175 tl lik alışveriş yapanlar 25 tl lik büsbüyük, böyle o kadar büyük ki, o kadar büyük yani.. hayvanlar gibi büyük kocaman indirimden yararlanıyorlarmış. 175 tl cik harcayıverip (aman canım nolcak, cimrilik yapma..) koskocaman 25 tl lik indirimden yararlanacakmışız. hiç güleceğim yoktu..

mavi'cim kafanız güzel heralde? hı?



ayrıca yüzdelik olarak verselermiş daha etkili olurmuş sanki. 175 e 25 ne ya..










1 com

zararına satışlar!


diil tabii ki de. ama hepsi burada'da bahsetmeye değer %10'luk bi' KDV indirimi var, 30 haziran'a kadar.
mailimde yanlışlıkla tıklayınca her yuvarlağın ürün linki olduğunu fark ettim, ve pek hoşuma gitti :) post olarak yazılmasının yegane nedeni budur. burda da link olacak mı merak içindeyim. olur mu ki?
1 com

Yeniseri


Rakı nasıl içilir, bu konuda nasıl uzman olunur bu sitede görebilirsiniz. Çok güzel site gerçekten ancak tabi rakının bu derece ayan beyan sunulması, internette biraz cıvıması da özünde yanlış. Zamanla alışırız tabi buna da. Siteyi öneren Azize'ye teşekkürler tabi bu arada.

www.yeniseri.com

3 com

hıncalcılık oynamaca, bi' nevi..


Yazılarını Miller Music World ayrıcalığıyla okurlara ulaştırabilir, tüm takipçileri
etkileyebilirmişsin.
Yeni albümlerle, müzisyenlerle ve etkinlikle ilgili yazını, adın, soyadın, doğum
tarihini, e-posta adresin, telefon numaran ve Miller Music World kullanıcı adınla
beraber info@millermusicworld.com adresine hemen gönder, hem sesini duyur
hem de süpriz hediyelerden kazanma şansını yakalaymış. 

hıncalcılık oyunu. :)

spotlıs'a teşekkürler bilgi açısından :)
0 com

unirock için ucuz bilet istemeyen var mı?

bildiğiniz gibi geçen seneki, geçen yazın en iyi festivallerindendi. bu sene de öyle olacak gibi geliyor bana yoksa şüphen mi var

17-18-19 temmuz'da gerçekleşecek festival açıkçası biraz tuzlu olacak gibi görünüyor derken..

itüsözlük'ten chev chelios ucuz bilet (kombine 50 tl) almak isteyenlerin iletişime geçmesi için mail adresini veriyor :)

utku_dinler@hotmail.com

söylemeden geçmiyim; ilk bilmemkaçkişi gibi bi' durum da yok yani. tamamen iyilik meleği bi' insan kendisi. bildiğin limitsizsiniz durumu.


www.unirockfest.com
12 com

İlkinci Geleneksel Öğrenci Evi Yarışması Kazananı Belli Oldu!



Buca'dan bir öğrenci evi manzarası. O, kıç çatalı gözükmeyen usta kılığında bi öğrenci, o sevdiği için sıva yapan bi şahsiyet, o...o...daha fazla konuşamıycam, kendileri birinciliği fazlasıyla haketti. sevgili geliyor diye sıva bile yapıyor.. daha ne olsun.. sıva lan.

ps: bu 'usta' konseptli fotoğraflar için isim tavsiyesi bekliyoruz sizlerden. :)

ps2: hola, ben andromeda. yüz kez filan hikayenin ne olduğu sorulunca el alma ihtiyacı hissettim :) şimdi efenim, bu arkadaş oturur, oturduğu yerde uyur, sonra uyanır, oturduğu yerden laptopla takılır, sonra oturduğu yerde yemek yer, sonra oturduğu yere yatar uyurmuş. sevgilisi de edirne'deymiş kendisinin. sevgilisi gelecekmiş filan, bu yerinden kalkmayan adam ev bok gibi (ay bok dedim!) olduğu için temizlemeye başlamış. üç gün filan süren temizlik dur durak bilmemiş ve banyoda sıva yapmaya kadar gitmiş. hal böyleyken, birinciliği de sonuna kadar haketmiş. gerçi çekilişti yöntem, ama hakeden kazandı diyor, 'this is love' diye söylemeye başlıyor, ancak maalesef sadece nakaratı biliyoruz..
2 com

1 kadın 1 erkek

bildiğin bayılıyorum :) buraya da koymadan olmazdı..

3 com

Grup Mecaz

Araştırdım, Sezen Aksu, Duman ve Funda Arar yakın zamanda İzmir'de konser verecek, ama hepsi de çok pahalı. Tek ücretsiz olan Grup Mecaz konseriydi. Kemalpaşa Belediyesi Festival Alanında olcakmış. Bence hepimiz gidelim de şaşırsın adamlar. Bizim için de farklı bi deneyim olabilir. Bundan sonra favorim Grup Mecazdır. Tabii ki Yalelli albümünü tavsiye ediyorum.
9 com

pepsi n'apıyosun allaşkına?

refresh everything'ten buraya mı geldik şimdi? bu mudur yani? küstüm ben, bye.


akılda kalıp konuşturuyor ama yine de, artık hedef kitlesi biz diiliz sanırım; ama dilime dolandı 
şerefsiz jenerik. pepsiiğğ yaşşatıır seniğğ..

ıyk.
1 com

we love open air!


wings cinecity trio'da açık hava sineması sezonu açılıyormuş. 3 haziran çarşamba 21:30 evlilik sınavı filmiyle başlayan sezona katılım, her ne kadar fiyat açısından pek öğrenci işi olmasa da açık hava sineması aşkım yüzünden post yazmadan rahat edemedim. evlilik sınavı jessica biel ve colin firth'ün oynadığı çok eğlenceli ve güzel bir filmmiş duyduğum kadarıyla. biletler 17,5 tl, almak isteyenler şurdan lütfen. karar vermek isteyip de veremeyenler için süreci hızlandırıyım: bi' bilet kaç efes eder? yapın işte seçiminizi.


2 com

işkence etmeyen buz kalıbı..

buzluğun klasik elemanı buz kalıbı..açınca güzelce buzları alır ve yerine koyarken musluk-buzluk arası mesafede tüm suyu döktüğümden çaktırmamak adına boş koyardım dolaba..suyu dökmeden yerleştirmek sakarlık sınırları üzerinde zor bir hareket ve pek çok kişi bu dertten muzdarip olsa gerek,adamın biri oturmuş bu soruna çözüm bulmuş..
klasik buz kalıbının üstüne bi kapak,kapağın üstünde de su koymak için açılıp kapanan minik bir kapak daha..yani suyu koyup kapağı kapadıktan sonra buz kalıbını ters takla attırarak da buzluğa ulaştırmak mümkün..(evde denemeyiniz..)
bu kalıp kipa'nın üretimi plastiklerden sanırım..ben orda rastladım,başka markaları da vardır bilemem..oturup yapmışlar işte,sevdim mi sevdim..