0 com

muji'yi bilmeyen, bilip de sevmeyen var mı?

hiç sanmıyorum açıkçası. yurtdışında çok tanınsa da türkiye'de henüz pek bilinmiyor ne yazık ki muji. adı japonca bi' kelimeden gelmekte. bütün japonca kelimeleri aynı sanan bana 'hangi kelime o?' diye sormaya kalkmayın sakın. :) kelimenin anlamını biliyorum ama; markasız kaliteli ürünler demek. evet, markasız bi' marka muji ve en çok da bu tarafını seviyorum. ürünlerinin üzerinde çıkarılamayan logolardan yok, kıyafetlerinde kaşındıran etiketler de yok :) minimalizm manyağı ürünleri çok uzaklardan bile muji enerjisi salgılıyor.. banyodan kırtasiyeye, ev eşyasından giyime milyon çeşit ürünü var ve ben hepsine bayılıyorum.

muji'nin burda olmasının tek nedeni benim bayılıyor olmam değil tabii ki. son günlerde ff sayfalarında yaratıcılıklarına yakışır bi' yarışma yapmaktalar. muji ürünlerinden kendi tasarımınızı yapıyorsunuz; aslında daha da doğrusu muji ürünleriyle naparsanız yapıyorsunuz :)

ve muji manyağı bunu duyan arkadaşım atladı tabii.. topladı bizi, video çekti. inanılmaz eğlendik biz, aşağıda görebilirsiniz zaten..

rakip olmak isteyenlere de linkini veriyim: http://friendfeed.com/mujiturkiye

aa bi' de unutmadan;

http://www.muji.com.tr/


muji colour from Gunes Cetin on Vimeo