0 com

global girişimcilik haftası sona erdi



daha önce size şurda global girişimcilik haftası hakkında epey bilgi vermiştik.

global girişimcilik haftası sona erdi, gittik, seminerlere katıldık, sorularımızı sorduk, öğrendik geldik. etkinlikler kesinlikle çok verimliydi, endeavor'u kendi adıma tebrik etmek istiyorum burdan. son zamanlarda katıldığım en ufuk açıcı seminerler olmakla birlikte bu haftaya yepyeni fikirlerle başladım da diyebilirim :)

hal böyleyken, kaçıranlar kıskansın, gidemeyenler seneye mutlaka gitsin filan diyor ve birkaç fotoğraf ekliyorum etkinlikten.

0 com

Biz böyle komple Otto'ya gidiyoruz, geliyo musun?

Başlığı görür görmez heyecanlanıp ne giysem diye düşündüğünü itiraf et hadi. Ettin mi? Tamam, böylece ben de konuya güzel bi' giriş yapabilicem.


Öncelikle Bilstore'e gidiyor, hala yoksa Bilstore kartı edinip güpgüzel bişiler alıp süslenip püsleniyorsun. Hatta bak senin için seçim bile yaptım:

Giyinip süslendikten sonra da Bilstore kartın sayesinde kazandığın indirimle bizimle Otto'da buluşuyorsun. Bilstore Card sahipleri bundan böyle Asmalımescit’in gözbebeği Otto Tünel ve Otto Sofyalı’da öğlen ve akşam yemeklerinde %10, İstanbul’un popüler konser mekanı Otto Santral’de ise Otto’nun organize ettiği konser biletlerinde %20 indirim avantajından yararlanacaklar zira.
Girip bi' bak istersen, telefon numaraları falan da var. ;)