0 com

Garanti Bankası'ndan Kariyer Fırsatları



11-12 Kasım 2010 tarihlerinde, ODTÜ Kariyer Planlama Merkezi bünyesinde geçekleşecek Ankara Kariyer Fuarı'nda Garanti Bankası, fuara katılacak önemli firmalardan birisi olarak öne çıkmaktadır .Talent Camp ve Management Trainee alımlarıyla ilgili detaylı bilgiyi, Garanti Bankası standından edinebilirsiniz.

Talent Camp katılımcıları, Garanti Bankası Genel Müdürlük birimlerinde görevlendirilmek üzere Management Trainee alım sürecinde değerlendirilecekler.Garanti'den, mezun olmadan iyi referansa sahip olmayı isteyenler için bulunmaz bir imkan.

Detaylı bilgi için:

"Üniversite öğrencilerine özel tasarladığımız Talent Camp ile, kariyer planı yapan öğrencilerin mesleki ve kişisel gelişimine katkıda bulunarak, potansiyellerini keşfetmelerine yardımcı oluyoruz.
Önde gelen eğitmen ve danışmanların görev aldığı Talent Camp'e seçilen öğrenciler, uygulamalı ve yaratıcı eğitimlere katılıyor, diğer üniversitelerden öğrencilerle bir araya gelerek takım halinde proje geliştiriyor, üst düzey yöneticilerimizle tanışarak onların deneyimlerinden faydalanabiliyor ve Garanti Bankası’nı daha yakından tanıma imkanını yakalıyor. Üniversite öğrencilerinin gelişimlerine sağladığı katkının yanı sıra, biz de Garanti Bankası olarak öğrencilerin potansiyellerini ve yeteneklerini en doğru yerde değerlendirme fırsatına sahip oluyoruz. Bu şekilde daha yakından tanıdığımız öğrencileri, Genel Müdürlük birimlerimizde görevlendirilmek üzere Management Trainee (MT) alım sürecinde değerlendiriyoruz. Her yıl açılan "Management Trainee" programında değerlendirilmek isteyen öğrencilerin, Talent Camp, Genç Garanti’li veya Garanti’li Deneyim staj programlarından birine katılmış olması gerekir.

Gelişimine yatırım yapmak, potansiyelini keşfetmek, kariyerine ilk adımını daha bilinçli atmak ve bankamız Management Trainee programında değerlendirilmek istiyorsan, seni de Talent Camp'e başvurmaya davet ediyoruz. Her yıl Şubat, Nisan ve Aralık aylarında düzenlenen Talent Camp’e yıl boyunca başvurabilirsin. Başvurusu olumlu bulunan öğrenciler, başvuru tarihi ve sırasına bağlı olarak, yıl içerisinde Ankara ve İstanbul’da düzenlenecek görüşmelere davet edilirler.

Talent Camp ile ilgili ayrıntılı bilgi almak ve dolu dolu geçen Talent Camp anlarını görmek için www.garantitalentcamp.com sitesini ziyaret etmen yeterli.

Seni daha iyi tanımamızı sağlayacak anketi doldurarak, ilana başvurunu hemen yap."