0 com

Fifa 2002 Nostalji

Oynamış olanlar bu müziği hatırlar.

0 com

Apple'dan eğitime destek

Dedim işimizin bir kısmı grafik, o zaman bir tane MAC almalı ki işimizi hakkıyla yapalım. hal böyle olunca google'da biraz araştırma yaptım nereden alayım diye, düzgün tek bir yer çıktı istanbul'da.

Palladium AVM'deki lydia'da neredeyse bütün günümü harcadım, insanın çıkası gelmiyor. sürekli "vaay be" nidalarıyla geziyorsun içeride.

o kadar gezdikten sonra niyetimi orada çalışan birine anlattım. dedim; "ben bir tane mac almak istiyorum ama nasıl oluyor bu işler?" saolsunlar her bir şeyin özelliklerini sıkılmadan usanmadan anlattılar. meğersem hiç de dışarıdan gözüktüğü gibi değilmiş. gayet güzel imkanları varmış. en önemlisi de şu an kullandığınız pc'nin içindeki bilgileri hiçbir ücret ödemeden mac'in içine taşıyabiliyorsunuz. 3 yıla varan garanti seçenekleri ayrıca servis süresi uzadığı taktirde işinizin devamlılığını sağlamak için yedek bir makine falan veriyorlarmış. daha da bir sürü şey anlattılar. hatta öğrenci belgenle gittiğinde çok cazip indirimler yapıyorlarmış. adamın tekrar öğrenci olası geliyor veya öğretmen mi olsaydım acaba!



0 com

Home Sheep Home

Shirley, Shaun ve Tımmy adında üç koyunun macerası. Özellikle Shirley'e dikkat edin, bir koyun nasıl bu kadar sevimli çizilir..buradan oynayabilirsiniz: http://www.kongregate.com/games/aardman/home-sheep-home