2 com

ÖSS Yerleştirme Sonuçları


Hey gidi hey sene 2005, banko ingilizce işletme oynamışım, ikinci sırada ingilizce iktisat var, ikisi de deu. İnternet kafeye girip bi baktım ikincisi çıktı, ulan dedim..sonrası çok uzun.d Genç, acemi arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun. http://www.osym.gov.tr/ burdan girin uğurlu gelir.
4 com

bowling,lobutlar,calve..


firmlar ürünleri için gün geçtikçe daha da iyi reklam kampanyaları ve web siteleri kullanır oldu..son örneklerden biri de calve..web sayfasına hoş bir cafe görünümü vermişler,üstelik bir de ödüllü bowling oyunu eklenmiş..
lobutlar calve'nin ketçap ve mayonezi şeklinde insanlar,bowling topu da insan..yani sonuç çok fena da olsa figürler öyle sevimli ki hiç sorun değil..ama sonucun iyi olmasını isteyebilirsiniz,çünkü 100 adet afm sinema bileti,50 kişiye de 30 liralık d&r hediye çeki veriyorlar..
tabii oyundan önce biraz zaman ayırıp üye olmak gerekli,sonra gelsin ayaklarını uzatıp bowling oynamanın tadı..
yanına bi de ketçaplı mayonezli makarna oldu mu tamamdır..
2 com

Pilavı iyi yapan her yemeği yapar.


madem öyle çeşit çeşit pilav öğrenelim biz de. sana çok güzel bi' site yapmış; iyi pilav nasıl pişiriliri anlatmış, püf noktalar vermiş. bunu yapan şimdiye kadar çok kez yapmış da, sana bi' başka güzel yapmış. bu post da masalmış.

onu bunu bırak da, hamurda mantarlı pilavı pek merak ettim ben, deniyim diyorum en kısa zamanda. merak edenleri denek olarak beklerim. aa bi' de buzdolabındaki magnetleri oynatabiliyorsunuz, resmi düşürdüm ben mesela. hangi resim mi? e siteye girip bak artık canım o kadarını da ;)

3 com

Fırsatçılar toplansın!


daha önce şurda bu siteden bahsetmiştik aslında. ama indirimler gün geçtikçe daha da cazip hale geliyor ve bi' kez daha bahsetmemek olmazdı resmen.


bi' de şurdaki pilates seti'ni alıyorum da ben, bikaç kişi daha gelsin de fiyat daha da düşsün diye şey yaptım. aman ya.


0 com

Çıktı Reis Beey!


İşin şakası kalmadı belli, işte screenshotlar:
0 com

knorr üniversite harcı


Knorr üniversite harcı da yapsın şeysi. pek güzel olmuş kanımca, face'te dolanıp duruyordu, hem-men upload ettim tabii ki.
3 com

Kısa 2000 Light


Fiyat açısından, alınabilecek en makul sigara kısa 2000 lighttır. 3,5 lira. Viceroy, Lark, Monte Carlo markalarıyla aynı fiyatta. Şimdi, uzun Marlboro 5,75, kısası 5,50, kısa lightı da 5,50. Uzun Winston 4,40, kısası 4,30, kısa lightı da 4,30. Görüyoruz ki aslında sigaraların uzunu, kısası ve lightları arasında fiyat farkı olmuyor. Peki neden Tekel 2000 in uzunu 4,75 ken kısa lightı yalnızca 3,5 lira olabiliyor? Çünkü bu sigara satmıyor, bu bir fiyat politikası, bu yüzden de kalitesine oranla çok ucuza alabilirsiniz. Konuya bu derece düz bakmamın sebebi, hiç sigara kullanmamış olmakla beraber (yeterli bilgiye sahip olacak kadar) yıllardır satıyor olmaktan kaynaklanıyor. Dava açılmaması için cümle: sigara içmeyenler, siz içmemeye devam edin, ben içenlerle konuşuyorum.
2 com

Öğrenci Evinde Yapılmaması Gerekenler

1.Ayakta uzun süre kalmak.
Formül: Ayaktayken x yapsana.
Burada x yerine herşey gelebilir.
Örnek:
Ayaktayken çay demlesene.
Ayaktayken çöpü döksene.
Ayaktayken otursana.
Ayaktayken sırtımı kaşısana.
Ayaktayken şaşırsana.
...

2.Tek başına yemek söylemek. Pideye, dönere v.s karşı duyarlı olan arkadaşlar üşüşür.

3.Eve eli boş gelmek

4.Gelir göstermek, mal beyanında bulunmak.

5.X yapsak nasıl olur demek.
hemen gelecek cevap: iyi kalk yap hadi.

Devam edecek...