0 com

hediyeyi çoktan almış olmanın dayanılmaz hafifliği

hediye almayı da vermeyi de severim; ama işin aslı özel günlerden hiç ama hiç haz etmiyorum. anneme doğum gününde sürpriz yapmaya bayılmakla birlikte anneler gününde ne alsam diye dolanıp durmak yine de bi şey bulamamak yıllardır bünyemde alışkanlık yapan bi sıkıntı. neyse ki bu sene şans yüzüme güldü ve hediyemi son güne bırakmadan alabildim. en iyi hediye senin de işine yarayandır mottosundan yararlandım (naber anne? hehe) ve hem annemi hem de kendimi fazlasıyla mutlu ettim. nasıl mı? bakın:

'anneye ev eşyası alınmaz, öğrenemedin mi hala' diyecek olursanız sizi kınayan gözlerle süzer ve ürünleri incelemek için şuraya yönlendiririm. muji dekorasyondan, kişisel bakıma, kırtasiyeye ve hatta oyuncağa uzanan oldukça geniş bi ürün yelpazesine sahip çünkü.

annem de ben de muji delisi olduğumuz için acayip karlı bi alışveriş olduğunu söyleyebilirim. yaptığınız alışverişin 3 katı parapuan olarak kartınıza yükleniyor direk.


ne aldığıma gelince, annem süper bakımlı bi kadın olduğundan (babam yokken sürekli acayip maskelerle geziyor evde) ben tercihimi kişisel bakım ürünlerinden yana kullandım. boyun ve kol masaj aleti aldım anneme. aslında bi de çogzel bi makyaj öantası aldım, ama sanırım onu kendime almışım.. ehm. neyse.

alışveriş alışkanlıklarımdan çıkıp konuyu tekrar anneler günü'ne bağlayacak olursak şu aşamada bir de muji'nin anneler günü ilanını sunmak istiyorum sizlere. tam muji tarzında, klasik anneler günü ikonunu değiştirmiş ve süper yapmış. bayıldım ben şahsen.