1 com

carte d'or: kazanmak tatlı şeydir

Carte d'Or'un yeni kampanyasında kapağın altındaki şifreyi 3222'ye gönderebilir ya da şurdan katılabilirsiniz. efendim? peki ne için mi? volvo s40 ve 50 tl'lik kart kazanmak için..

ps: dot. ve achmet'i soran olursa sanırım okudukları andan itibaren carte d'or yiyor olacaklar..

0 com

susuzluğunu dinle: akmina

sprite halt etmiş; bi' kere çok şekerli olduğu için bugüne kadar bi' kere bile kesemedi susuzluğumu. ama severim, orası ayrı, sadece sloganı olmuyor. benim için yazın favori içeceği akmina'nın meyveli sodaları.. havalar o kadar sıcak, o kadar sıcak ki, susuzluğumu su diil, ancak soda kesebiliyor. normal sodadan da her yazki gibi sıkılıp meyvelilere sardım. günde 3-4 tane tüketiyorum ben bunlardan.. her çeşidini denedim sanırım. denemeyeniniz varsa, ilk olarak nar-portakaldan başlayın. hiç sanmıyorum ama, olur da beğenmezseniz mutlaka damak tadınıza uygun bi' çeşidini bulursunuz. akmina'nın pörtföyü oldukça geniş, son olarak da vişne ve çilek çıkarmış.
bi' de limonuyla çileği pet şişede de var. atıyorum çantama bi' tane, iyi oluyor..
2 com

Son Akşam Yemeği


İşte Da Vinci'nin ünlü son akşam yemeği tablosunun orijinal hali, tabi ki öğrenci evinden. İştahla ayakta yemek yiyen arkadaş, İsa'nın çarmıha gerilmeden önceki son halinin sembolüdür. Tablonun sahtesi için basın.

0 com

üsküdar belediyesi 3. fotoğraf yarışması

'tarih ve kültür şehri üsküdar' konulu fotoğraf yarışmasına fotoğraflarınızı 31 temmuz'a kadar gönderdiniz gönderdiniz..
bu sene 3.sü düzenlenen yarışma tüm amatör ve profesyonel katılımcılara açık. ödüller şöyle:
10 adet eşdeğer başarı ödülü: 1.000 TL
40 adet satın alma: 100 TL


ayrıntılar için 0216 531 30 00-21 18 nolu telefonları arayabilir ya da buraya tıklayabilirsiniz.