ne çalarsan çal, yeter ki çal!










etenşın! etenşın! şimdi bahsedeceğim şey şahane bi' kampanya web sitesi. Samsung'un Touch cep telefonları serisiyle ilgili one love one touch..

air guitar'ı bilmeyen var mı? air guitar kişinin enstürmanı olmamasına rağmen gitar çalıyormuş gibi yapmasıdır. önemli olan müziğe göre moda ve hatta tribe girerek figür ve mimiklerle izleyiciye duyguyu verebilmektir. ve hatta bu olay dünyada o kadar popülerdir ki, dünyada organizasyonları düzenleyen bi' konfederasyon bile kurulmuştur. yaa..

sitede de buna benzer ama birazcık farklı (bence daha eğlenceli) airstar var. airstar'da hangi enstürmanı çaldığınız mühim değil, yeter ki çalın! darbuka olur, mızıka olur, saksafon -fesatlaşmayın yalnız, ne kadan da ayıp!- olur.. katılım içim, airstar şovunuzu kalitesi önemsiz bi' şekilde kaydedip videoyu siteye yüklüyorsunuz, oylanıyor izleyenler tarafından. bu arada, kişisel katılmak zorunda da değilsiniz, gidip airband'inizi filan da kurabilirsiniz isterseniz.
gönderilen videolar dream tv'de yayınlanırken, birinci efes pilsen one love festival 8'de sahneye çıkmaya hak kazanıyor. bunun dışında ödüller de güzel.. efendim? ödülleri mi sordun? o kadarı için de siteye giriver canım yalnız bi' zahmet.. ;)
ve izlemek isteyenler için videolar şurda.

bunun dışında, sitede henüz aktif olmayan iki yarışma daha var. bi' tanesi touch the star. hayran olduğun sanatçıya ne kadar hayran olduğunu ve ona neden dokunmak istediğini yazıyorsun. ikna olurlarsa o sanatçıyla buluşuyorsun, tabii dokunabiliyorsun da.. -ama bu blogun okuyucuları da çok fesat canım..- diğeriyse (ki bu daha süper bence) wanna be star.diyorlar ki, şu dünyada insanlar çift yaratılmıştır ve mutlaka bi' star sana benziyordur(!). sana benzeyen starı bul, onun kılığına gir ve fotoğraf çekil.. sonrası klasik, fotoğrafı yüklüyorsun ve en çok puanı alan vs vs..

0 bıkbık: