Buraya İşeyen Toptur


Uzaktan Bakan Hatun gösterdi, İsveç şehirlerinde sokağa işeyenlerin sayısına dair istatistik, parantez içindekiler 2006 verileri. Bi ülkede sokağa işeyenlerin sayısı neden artabilir? Bira tüketimi artmıştır sanırım, ya da kuytu köşe sayısı. Prostatların göçü sayısında artış olabilir. Ne biliyim lan.

4 bıkbık:

eşşek sıpası | 23 Mayıs 2009 00:30

umumi tuvalet projesiyle isveçi alt üst edicem..isveçin en genç,en yetenekli,en fıstık gibi girişimci hatunu olucam..dergilere kapak olucam..pisuarların önünde sexy fotolarımı istiycekler ve ben "yoo dostum yoo" diycem.."böle şeyler bize ters..ben özümü unutmadım" "..bide burdan okuldan çok sevgili arkadaşım dot.'a kucak dolusu sevgiler gönderiyorum..kusura bakmasın para gönderemiyorum..malum daha yeni 4 farklı model volvo aldım..bozuk para kalmadı..olsa dükkan onun yani..eheheh" de diyebilirim tabi..insanoğlu çiğ süt emmiş ve ömür boyu işemiş.

Matchinist | 23 Mayıs 2009 01:05

volvo mu, koca bir kitap yaz içine volvo koy, hemen bulurum valla. Bu arada umumi hela fikri de süper. Gurbetçiyken ne yaparız diye düşünmeye gerek kalmadı.

Johnny Thunder | 29 Mayıs 2009 08:57

Lund'un listelerde yükselmesine katkıda bulunmaktan gurur duyuyorum. Hatta bu konuda başrolünü oynamadığım ancak bir kaç repliğimin olduğu bir olayı anlatayım: Geçenlerde arkadaş Eurovision izleyelim niyetine bir organizasyon düzenledi, tabi ortamda Türk bayraklı/atkılı bazı coşkulu arkadaşlar olduğu kadar, 12 aldığımızda nah işareti yapalım diye topladığımız ve ortama serpiştirdiğimiz Avrupalı arkadaşlar da bulunmakta. Neyse gecenin ilerleyen saatlerinde, akmakta olan alkolün de etkisiyle, bu konuk yabancılardan biri bana yaklaştı ve "abi tuvalet nerede" dedi, "şurada canım" diye arkadaşın odasını işaret ettim, "yok çok uzak orası, ben şu dışarı bir işeyip öyle geleyim" dedi. "İyi" dedim, "sonra yaprakla silmeyi unutma".

Yalnız şimdi bizim kenef istatistiklerimizin tutulduğu basına sızdırılmış ya, yakındır Türk arkadaşların Facebook'ta bir event açıp herkesi toplu işemeye sevk etmeleri. Bayılırız böyle mevzulara. Ben çok sevmem dışarı işemeyi. Bazen gerekli oluyor ama. Her taraf yeşillik zaten. Onlar memnun, işeyen memnun, kime ne artık.

andromeda | 30 Mayıs 2009 12:34

kime nesini geçtim, bazı kendini bilmezler meraklanmış olabilir. boş kalmışlardır, yapcak işleri yoktur, istatistikle kafayı yemişlerdir vs. nası hesaplamışlar lan?